Αποτελέσματα Αξιολόγησης του Odyssey Challenge

Ένας συναρπαστικός αγώνας εμποδίων ολοκληρώθηκε και οι ετοιμασίες για το επόμενο Odyssey Challenge Event ήδη ξεκίνησαν!
Όπως ήδη έχουμε ενημερώσει, η γνώμη των αθλητών για τον Αγώνα αποτελεί το μεγαλύτερο «όπλο» μας στην προσπάθεια να διοργανώσουμε ένα ακόμη καλύτερο event που θα έχει όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και θα παρέχει μια μοναδική εμπειρία στον κάθε συμμετέχοντα.
Για το λόγο αυτό, σας παρουσιάζουμε με χαρά τα αποτελέσματα από την έρευνα ικανοποιήσης που διεξήχθη με το πέρας του Αγώνα και περιλαμβάνει στατιστικά στοιχεία που προκύπτουν από τις απαντήσεις των αθλητών.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Πρόκειται ίσως για το σημαντικότερο στοιχείο της έρευνας. Ως διοργανωτές είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τη γενική διοργάνωση του Αγώνα, καθώς πρέπει να αναλογιστούμε πως πρόκειται για την πρώτη προσπάθεια που είναι δεδομένο πως χρήζει σημαντικής βελτίωσης μελλοντικά. Είμαστε λοιπόν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που αυτό αποτυπώθηκε ως αίσθηση και στους αθλητές!

ΒΑΘΜΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Ο Όρμος του Οδυσσέα και η γύρω περιοχή είναι αναμφισβήτητα ένα ιδανικό τοπίο για να συνδυάζει ο Αγώνας πολλά στοιχεία, όπως τρέξιμο, νερό, δύσκολες διαδρομές, αναβάσεις ή καταβάσεις κλπ. Πολλά από τα επιμέρους σχόλια των αθλητών ανέφεραν την ανάγκη για μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με το νερό (κολύμπι κλπ), κάτι που ασφαλώς θα αξιολογήσουμε στο επόμενο event.

ΒΑΘΜΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ TΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Συγκεκριμένα προβλήματα που διαπιστώθηκαν με τις παροχές (gel, νερό κλπ) έγινε προσπάθεια να επιλυθούν κατά τη δεύτερη ημέρα του Αγώνα. Σε κάθε περίπτωση, έχουν εκτιμηθεί ανάλογα όλες οι σχετικές παρατηρήσεις των αθλητών.

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑ

Η πλειοψηφία των αθλητών (63,2%) χαρακτήρισε τον αγώνα υψηλής δυσκολίας, κάτι που ανταποκρίνεται πλήρως στο χαρακτήρα που επιθυμούμε να έχει το συγκεκριμένο event!

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που παρατηρήθηκε από τους περισσότερους (>50%) ήταν ο συνωστισμός που δημιουργήθηκε σε συγκεκριμένα εμπόδιο (Farmers Walk). Ωστόσο, έχουν επισημανθεί και άλλα παράπλευρα προβλήματα σε σχόλια και παρατηρήσεις αθλητών, τα οποία έχουν ληφθεί ήδη υπόψη για τη διοργάνωση του επόμενου event.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ EVENT

Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που η πλειοψηφία των αθλητών (συνολικά 80,8%) δήλωσε πως είναι σίγουρο ή πολύ πιθανό ότι θα συμμετάσχει στο επόμενο event. Κι αυτό γιατί σκοπός του Odyssey Challenge και όλης της οργανωτικής ομάδας δεν είναι η δημιουργία ενός Αγώνα «πυροτέχνημα», αλλά του καλύτερου Αγώνα Εμποδίων στην Ελλάδα που θα προσελκύει σε λίγα χρόνια το ενδιαφερόν των αθλητών από όλη την Ευρώπη!


Κλείνοντας, να σας ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή σας στην έρευνα και να αναφέρουμε ξανά πως έχουμε λάβει σοβαρά υπόψη όλα τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας (τόσο τις θετικές αλλά κυρίως τις αρνητικές) ώστε το επόμενο Odyssey Challenge να αποτελεί έναν ακόμη πιο σπουδαίο και συναρπαστικό Αγώνα!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *